Gabriela Firea: "Sinistrul Sănătăţii" Vlad Voiculescu trebuie să plece

Foto: Facebook Gabriela Firea
Foto: Facebook Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea spune că e momentul ca Vlad Voiculescu să plece de la Ministerul Sănătăţii. 

Tragedia de la spitalul Victor Babeș se adaugă motivelor de o gravitate extremă pentru care „SINISTRUL SĂNĂTĂȚII” Vlad Voiculescu TREBUIE să plece. Este încă o dovadă strigătoare la cer a dezorganizării, a perpetuării improvizațiilor criminale, a deciziilor proaste, a managementului catastrofal al actualului ministru al Sănătății.

Parlamentarii PNL care au cerut demiterea lui Voiculescu trebuie să voteze moțiunea depusă de noi, pentru a arăta alegătorilor lor că nu sunt complicii acestui SINISTRU AL SĂNĂTĂȚII. Altfel rămân doar niște mincinoși, care își bat joc pe față de oamenii care i-au votat!PSD București denunță categoric tupeul cinic al lui Barna care declamă sfidător că Voiculescu 'nu e un diamant pentru managementul Sănătății, dar e cea mai bună opțiune pe care o avem' și cere parlamentarilor PNL să nu uite că sunt în slujba oamenilor.

Altfel spus, USR admite că Sinistrul Sănătății Vlad Voiculescu e un ministru prost, dar e ministrul lor și asta e mai important decât interesul public și sănătatea sau viața românilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel