Gabriela Firea, atac la Nicuşor Dan: Asta face în locul rezolvării problemei apei calde şi a căldurii

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea lansează un atac la adresa lui Nicuşor Dan, după ce acesta a anunţat ce măsuri a luat cu privire la Poliţia Locală. 

"Cum să nu faci nimic pentru oameni dar să te faci că lucrezi. Azi, un nou episod. Polițiștii locali din toată țara sunt la dispozitia Ministerului de Interne din martie, pe perioada stării de urgență și a celei de alertă. E lucru știut! Mă rog, dacă n-ai stat ascuns în dulap. În loc de rezolvarea imediată a problemei apei calde și a căldurii - cum a promis, a salariului de 1400 de euro garantat in campanie, a începerii lucrărilor la metroul ușor, a reducerii poluării de la CET-urile guvenului, primarul dreptei unite se ocupă de polițiștii locali. El ne-a informat public. Ca pe o mare realizare!

Adică, intră peste atribuțile ministrului de interne. Își inventează o temă, o preocupare, ca sa arunce praf în ochii bucureștenilor. Oamenii au nevoie de rezultate concrete, de continuarea investițiilor în spitale, șantierele ar trebui să duduie, totul ar trebui să meargă ceas pentru că are guvernul de partea lui. 

Cu asta a defilat toată campania: va avea buget, fonduri, bani cu nemiluita de la guvern si proiecte aprobate pe bandă rulantă! În afară de proiectele muncite de mine și echipa mea, luni sau ani de zile, noul primar nu a produs nimic într-o lună de mandat. Decât multă, multă dezamăgire, pentru minciunile din campanie", transmite Gabriela Firea.

Iată ce a anunţat primarul Nicuşor Dan: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel