Urmărește emisiunea live


Totul despre tinerelul de care Gabriela Cristea s-a îndrăgostit

La câteva luni de la divorțul de Marcel Toader, Gabriela Cristea iubește din nou. Se pare că nu a trebuit să își caute dragostea  prea departe și asta pentru că vedetei TV i-a căzut cu tronc un coleg de platou cu cinci ani mai tânăr decât ea.

Este vorba chiar despre Tavi Clonda, solistul bandului responsabil cu momentele muzicale în emisiunea unde Gabriela Cristea este amfitrioană. Chiar dacă nu se gândea că îl va uita atât de repede pe fostul soț, Marcel Toader, iată ca inevitabil s-a întâmplat.

Vedeta are de-acum înainte cui să-i spună <<Te vreau lângă mine>>. Paparazii de la

Tavi Clonda s-a născut în Brăila, pe data de 15 septembrie 1979. În primul an de școală, acesta a făcut cunoștință cu muzica pentru că a urmat un curs de pian. A continuat să studieze chitara, instrument de care ulterior nu s-a mai despărțit. După terminarea liceului, a urmat studiile universitare la Brașov, la Facultatea de Construcții Aerospațiale. În paralel, a studiat canto la Școala Populară de Artă din Brașov.  În 2001, Tavi Clonda a participat la emisiunea ”Ploaie de stele” de la TVR1. Această experiență l-a făcut cunoscut în lumea mondenă și au urmat mai multe contracte cu Antena 1, dar și cu Național TV. Și acum, cântărețul face parte din bandul emisiunii de la Kanal D, <<Te vreau lângă mine>>.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel