Gabriela Cristea doboară orice top la Kanal D

Gabriela Cristea rupe topurile de audiență cu emisiunea pe care o realizează la Kanal D.

Miercuri, emisiunea "Te vreau langa mine" a fost lider absolut de audienta, pozitionand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania. Aproape doua milioane de telespectatori au urmarit ieri show-ul prezentat de Gabriela Cristea la Kanal D.

Aproape un sfert de piata TV din Romania vizionau ieri show-ul "Te vreau langa mine", diferenta intre audienta inregistrata de Kanal D si urmatorul clasat fiind dubla, pe toate segmentele de public, conform datelor furnizate de Kantar Media.

In intervalul 13:30 – 16:00, emisiunea a inregistrat 7,6% rating si 28,2% cota de piata, pe targetul National, 6,0% rating si 24,2% cota de piata, pe targetul All Urban, si 4,0% rating si 23,3% cota de piata, pe segmentul Comercial. Pe locul secund pe toate cele trei intervale orare s-a clasat postul Antena 1.

O medie de 1.401.000 de telespectatori urmareau ieri show-ul "Te vreau langa mine". In minutul de aur, atins la 15:46, aproape doua milioane (1.929.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D, informează Radar de Media.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel