Gabriel Tamaș a dispărut în București

Gabriel Tamaș
Gabriel Tamaș

Fundașul român Gabriel Tamaș este căutat asiduu de stafful lui Hapoel Haifa după ce nu a fost găsit în camera de hotel. Echipa se află în București pentru o partidă amicală cu echipa Rapid.

Stafful echipei Hapoel Haifa au trecut peste incidentul în care a fost implicat fundașul român în urmă cu câteva luni când a fost prins băut la volan și s-a ales cu arest la domiciliu. Coducătorii clubului au decis să-i prelungească contractul lui Gabriel Tamaș (35 de ani).

Hapoel Haifa se află în România, în aceste zile, unde va disputa o partidă amicală cu Rapid. Jucătorii au primit liber şi au ieşit în oraş, la un restaurant de pe Şoseaua Nordului. Ulterior, după ce au petrecut câteva ore în local jucătorii s-au întors în camerele lor, dar Tamaş ar fi rămas în oraş. Duminică dimineață, reprezentanţii clubului au încercat, conform presei din Israel, să-l contacteze pe fundaşul român, dar acesta nu a putut fi găsit.

Patronul echipei, Yoav Katz, a reacţionat cu privire la acest incident: "Momentan nu sunt la antrenament, vizitez Bucureştiul. Am auzit de situaţie, mă voi duce acolo şi vom examina situaţia", a spus patronul lui Hapoel Haifa cel care a decis să îi mai acorde o șansă lui Gabriel Tamaș.

Vezi și: Gabi Tamaş, în arest. Decizia patronului Hapoel Haifa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel