Gabriel Oprea recunoaște: Nu-mi doresc funcția de premier

Premierul interimar Gabriel Oprea a recunoscut, duminică, că nu-și dorește funcția de prim-ministru al României, dar că și-a dorit să fie director al Serviciului Român de Informații (SRI).  

"Am rămas fără tată la zece ani. Am făcut școala de ofițeri. Am dorit să devin general, am ajuns. Sunt bun pe acest domeniu, pe securitate națională. Cred că îmi fac treaba bine și o pot face și mai bine. Aici e domeniul în care pot face o treabă foarte bună. Nu îmi doresc să fiu prim-ministru al României și cred că a fost destul de clar", a declarat Gabriel Oprea, în cadrul emisiunii "Ultimul Cuvânt", de la B1 TV.

Victor Ponta, anunț privind revenirea în țară: În prima zi mă duc și la procuror

În schimb, premierul interimar a mărturisit că și-a dorit să fie director al SRI, dar nu și al SIE.

Gabriel Oprea, predicție privind guvernarea Ponta

În cadrul aceleiași emisiuni, Gabriel Oprea a reiterat faptul că, în opinia sa, Victor Ponta este cel mai bun premier din ultimul deceniu.

"Datoria coaliției de guvernare este să guverneze bine, să-și facă treaba și să simtă românii acest lucru.Cred că Ponta e un premier bun, este cel mai bun premier din ultimii zece ani, este un premier tânăr și cred că va guverna până în 2016", a mai spus Oprea.

Liliana Mincă: Premierul Victor Ponta ar trebui să își dea demisia

Cât despre strategia UNPR privind alegerile viitoare, premierul interimar spune că încă nu este decisă: "Avem două curente în UNPR. În ultimele 6-7 luni, am discutat cu toți colegii mei din toată țara. Cel mai sigur și simplu ar fi să mergem împreună cu PSD. Va trebui să negociem. Un alt curent e să mergem singuri", a explicat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost desemnat, luna trecută, premier interimar pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de către prim-ministrul în funcție Victor Ponta, aflat în Turcia pentru o operație la genunchi și, ulterior, recuperare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel