Gabriel Oprea: Numele meu nu a fost legat de niciun scandal, și am fost în vreo șase guverne

Vicepremierul Gabriel Oprea spune că, deși a trecut prin "vreo șase" guverne, scandalurile nu s-au lipit niciodată de numele său.

Prezent, sâmbătă, la Poiana Brașov, președintele UNPR a fost întrebat de jurnaliști cum comentează afirmația lui Marian Vanghelie că are un loc "în celulă" pentru el și prim-ministrul Ponta.

"Aș vrea să verificați în timp dacă Gabriel Oprea, vreodată, poate am fost și eu supărat... am căutat să-mi duc proiectul politic, UNPR, de stabilitate națională, (...) am căutat să nu jignim pe nimeni și am căutat să respect legea. De regulă, în toată activitatea mea politică, și am fost și în vreo șase guverne, numele meu nu a fost legat de vreun scandal. De ce? Pentru că am căutat să respect legea, sunt jurist, sunt militar și acest lucru vreau să-l insuflu și aici, tinerilor, să respecte legea. Eu nu am pomenit, niciodată, nici un nume (...) Nu cred în dușmănii politice, eu cred, eventual, într-o competiție politică, iar, în problema de justiție, niciodată nu ne exprimăm. Justiția o întărim, o sprijinim și căutăm ca toți să respectăm legea", a declarat Gabriel Oprea, potrivit Agerpres.

Referitor la declarație criptică a Oanei Mizil, din ziua reținerii soțului său, "Victore, Victore...", Gabriel Oprea a spus că el s-a ferit mereu să atace oamenii politici.

Oprea: Nu intru în dușmănii politice

"Poate am mai avut și eu unele ieșiri, dar am căutat să nu spun nimic de nici un om politic, lucru care se poate verifica. De ce? Pentru că mă interesează proiectul meu politic. Te mai cerți cu nevasta acasă, cu colegi din partid sau din politică, dar mi-am gestionat voința să merg mai departe în proiectul meu, să nu pronunț nume, să nu intru în dușmănii politice sau în competiții politice. Și cred că mi-a prins bine și cred că, de aceea, UNPR este căutat. Viața politică este spumoasă și dumneavoastră din mass-media doriți cât mai multe evenimente și este corect să fie așa. Sunteți o putere în stat", a fost răspunsul președintelui UNPR.

Oprea: UNPR nu dărâmă guverne din care face parte. Vrem un milion de membri

Întrebat cum va vota UNPR în cazul senatorului Dan Șova, pentru care procurorii au cerut Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive, Gabriel Oprea a spus că "întotdeauna UNPR a respectat justiția".

Președintele UNPR, alături de reprezentanți din conducerea partidului, a participat sâmbătă, la Poiana Brașov, la reuniunea națională a organizației de tineret a Uniunii Naționale pentru Progresul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel