Gabriel Oprea, intervenție-FULGER la Antena 3. Reacția lui Mihai Gâdea după ce generalul a închis telefonul

Scutaru Cristina / 19 apr 2017 / 21:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gabriel Oprea a avut o intervenție-fulger în direct, la Antena 3, miercuri seară.

Fostul ministru a fost rugat să vorbească, la Sinteza zilei, despre întâlnirea de la el de acasă din seara alegerilor prezidențiale din 2009, întâlnire la care ar fi participat inclusiv Laura Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea.

"A fost o simplă cină", a zis Gabriel Oprea. Deși săptămâna trecută a declarat că în acea seară sărbătorea ziua de nume a lui Neculai Onțanu, acum s-a răzgândit. Gabriel Oprea a zis că nu a fost altceva decât o simplă cină.

VEZI ȘI: Gabriel Oprea RUPE TĂCEREA în scandalul alegerilor prezidențiale din 2009

 

Întrebat dacă la eveniment au participat Laura Codruța Kovesi, George Maior și Florian Coldea, Gabriel Oprea a zis: "A fost doar o simplă cină. Repet. Nu i-am organizat ziua domnului Onțanu. Am servit masa, ne-am uitat la televizor, i-am zis 'la mulți ani' domnului Onțanu. V-am zis care au fost persoanele pe care le-am invitat. Repet: George Maior, Dîncu, Andronic, Onțanu. A fost o întâlnire informală. Încă o dată vă spun. La acea întâlnire, eu am invitat persoanele pe care le-am enumerat. A fost o cină. Se va dovedi acest lucru. Nu a fost nimic politic. Am servit masa și ne-am uitat la televizor. Cina a fost pe 6 decembrie. Nu a fost nimic mai mult decât o cină. Am intrat în direct din respect pentru dumneavoastră și pentru telespectatori. Nu știu dacă voi merge sau nu la comisie, dar nu am nimic de ascuns".

Apoi, după ce Gabriel Oprea a încheiat conversația, Mihai Gâdea a spus: "Cred că acum lucrurile sunt clare. (...) În acest dialog, generalul Gabriel Oprea face un lucru important. Vorbește despre oamenii pe care i-a invitat în seara alegerilor la cină, renunță la faptul că era o chestiune legată de ziua domnului Onțanu și spune că a fost o cină. O cină cu oameni de felul acesta este o cină cu oameni de felul acesta".

VEZI ȘI: Dan Andronic: Îi răspund lui Gâdea, după interviul cu Gabriel OpreaTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.14