Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, anunț: Îmi doresc să transmit mesajul meu

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Începând de ieri, 10 iunie 2019, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a inițiat la sediul instituției o serie de întâlniri cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din sector. Pe parcursul a mai bine de trei ore, edilul a răspuns la întrebări și a înaintat soluții la problemele pe care aceștia le-au prezentat.

"Discuțiile cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, președinți și administratori, sunt întotdeauna un prilej de a lua pulsul comunității. În cadrul primei întâlniri din această nouă serie, discuțiile au vizat teme care ne preocupă zi de zi: reabilitarea termică, salubrizarea domeniului public, colectarea separată a deșeurilor și întreținerea spațiilor verzi.

Am astfel de întâlniri programate pentru fiecare după-amiază a săptămânilor următoare și îmi doresc să transmit mesajul meu, prin intermediul acestor reprezentanți, pe care îi consider partenerii din comunitate: sunt deschis propunerilor constructive, sunt prezent zi de zi în sector și împreună îl facem mai curat și mai frumos", a spus Gabriel Mutu.

Noutățile legislative

De luni până joi, începând cu orele 17:00, primarul Gabriel Mutu se va afla în mijlocul administratorilor și președinților de bloc, pentru a discuta despre noutățile legislative în domeniu, așa cum este Legea 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, dar și despre problemele concrete cu care aceștia se confruntă în cadrul asociațiilor de proprietari pe care le administrează.

În săptămânile următoare, la Primăria Sectorului 6, Calea Plevnei nr. 147 – 149, vor fi invitați reprezentanții tuturor celor aproape 2.000 de asociații de proprietari din sector. Alături de edil, la întrebări vor răspunde directorii structurilor din cadrul autorității locale și reprezentanții companiei de salubritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel