Gabriel Mutu: Pasajul Ciurel, finalizat într-o lună

Bogdan Cotigă / 01 noi 2018 / 16:23 Salveaza PDF Comentarii
strapungere ciurel
Descriere foto: strapungere ciurel

Lucrările la Pasajul Ciurel se vor finaliza în aproape o lună, a declarat joi primarul sectorului 6, Gabriel Mutu. 'Din păcate, acest proiect nu are legătură cu Primăria sectorului 6.

'E adevărat, reprezintă un proiect important pentru sectorul 6. Din ce ştiu, la acest moment, se vor finaliza în perioada următoare, mă refer la o lună de zile, ceva de genul ăsta, lucrările la ceea ce înseamnă pasajul peste Ciurel. (...) Între cele două primării s-a constituit o comisie de lucru formată din arhitectul-şef al Primăriei sectorului 6, arhitectul-şef al Capitalei pentru a delimita traseul pe unde va merge drumul expres către A1.

El este prevăzut în PUZ-ul sectorului 6, numai că s-a găsit o soluţie mult mai benefică din punct de vedere financiar pentru a nu face exproprieri foarte multe. Cea mai mare problemă în astfel de proiecte o reprezintă exproprierile, de foarte multe ori valoarea exproprierilor e foarte mare şi blochează proiectele respective. S-a găsit o soluţie ca aceste exproprieri ca valoare absolută să reprezinte cât mai puţin', a spus primarul, într-o conferinţă de presă, întrebat în ce stadiu este proiectul privind drumul expres de la Ciurel la autostrada Bucureşti - Piteşti.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23