Gabriel Diaconu, psihiatru, despre violul de la Giurgiu: E o butaforie, o scenografie teatrală

Gabriel Diaconu, psihiastru, a spus că ne aflăm în fața unei infracțiuni complexe, dar care nu face parte din categoria acelor violuri ritualice care sunt descrise în manualele de criminologie, ci mai degrabă la o scenografie teatrală, dar care include pe undeva și natura penală a faptei.

”Pentru făptaș victima este înalt personalizată și ritualizată în fantasmagoric. Avem de a face cu un făptaș cu o psihopatologie destul de particulară care reușește prin șarm și, prin la limită constrângere, să atragă persoane de vârstă mai mică ca a lui, în cercul lui. Totul se întâmplă ca într-un film de groază. Asta face parte din fantasma extinsă, să comită o faptă pe care făptașul o cunoaște foarte bine, pe care făptașul o execută cu relaxare și pe care făptașul și-o asumă că ulterior va fi arătată multor oameni. Drept urmare, dacă ar fi să mergi pe firul faptelor, în cele din urmă, ne uităm la un personaj care trăiește în universul lui intern cu nevoia de adecvare prin validare de un grup”, a spus Gabriel Diaconu la Antena 3.

Un tânăr de 25 de ani din Giurgiu a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a drogat şi violat o fată de 16 ani, în timpul unui ritual satanic efectuat într-o clădire abandonată din oraş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, în acest an, în cursul lunii iulie, inculpatul T.I.A., în timp ce se afla într-o clădire abandonată din municipiul Giurgiu, a întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 16 ani, prin constrângere fizică şi profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, şi a produs, cu ajutorul telefonului mobil, un fişier video cu caracter pornografic în care era prezentată minora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel