Gabriel Cotabiță, mărturisiri cutremurătoare din lumea de dincolo

Artistul Gabriel Cotabiță a povestit ce s-a întâmplat atât timp cât a fost în comă și a vorbit despre mesaje și lumea de dincolo. 

"Lumea reacționează neașteptat, chiar sunt ușor jenat. Oamenii se oprescu cu mașina și spun: Domnule cotabiță, sănătate, mă bucur enorm'. E o stare de bucurie care are în subconștient dovada că se poate supraviețui, le-a dat oamenilor speranță", a spus Gabriel Cotabiță, pentru "Acces Direct" de la Antena 1. 

Despre supraviețuire, dacă a fost miracol sau nu, artistul spune: "Eu am fost foarte liniștit, nu mai știu nimic, cum am ajuns acolo nu știu.  Singura problemă pe care am avut-o când am început să-mi revin complet era că vedeam că nu e nicio fată lângă mine, nu vine nimeni să mă vadă, nu vine nimeni să mă vadă, nu aveam de unde să știu, că mă trezeam la niște ore. Dar mă întorceam la visele mele și la călătoriile mele". 

Despre lumea de dincolo, Gabriel Cotabiță își amintește că "Prima călătorie a fost prin Evul Mediu, cu niște cavaleri, care se luptau de zor. N-am stat foarte mult acolo. Dar, atenție, să nu cumva să înțelegi că făceam parte, totul era ca și cum mi se povestea. Eram spectator. Mie mi-a plăcut întotdeauna zona asta medievală și am zis, zic acum că s-au făcut trimiteri către ceva ceea ce-mi place. Eu mă gândeam că eram în somn și că mă pregăteam că mă duc să cânt de Revelion la Brașov, asta era problema, că de ce nu mă lasă ăia să mă duc la Brașov, că am de cântat Revelionul, că asta era discuția pe care am avut-o cu oamenii de acolo. Cred că am distrus-o pe o asistentă pentru că am de cântat Revelionul. Când vine cineva și-ți spune că 'Nu ai să pleci încă', ți se spune clar, nu pleci încă, atunci n-am înțeles, acum am înțeles. Ăsta era mesajul. Apoi m-a plimbat, am văzut lumea, am fost în Roma, în Filipine- eu n-am fost niciodată în Filipine, am fost în Australia pe aceeași scenă pe care am fost acum câțiva ani și simțeam că mă reîntâlnesc cu personajele de atunci. Au fost așa niște locuri care-mi dădeau puterea să cred că încă nu am terminat ce aveam de făcut. Chestia asta mi s-a confirmat ulterior. Sunt mesaje pe care le simți în interiorul minții nu le citești". 

[citeste si]

El a mai spus că "lumina albă o vezi dacă vrei să mori, tot ce am văzut în jurul meu a fost culoare închisă. În Australia, totul era însorit, am văzut cangurii. Erau momentele în care mă trezeam și mă speriau asistentele, am avut două asistente care s-au purtat cu mine excepțional, dar eu le-am chinuit un pic, mi-au spus că le-am amenințat că vreau să le bat. Se spune că tot ce ești acolo în momentul ăla ești ce n-ai fost niciodată, eu n-am fost niciodată violent". Cât despre câștig, Gabriel Cotabiță spune "nu mai transpir, ăsta a fost câștigul". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel