Gabriel Cotabiță, INTERVIU înainte de a ajunge la spital. Radu Buzăianu, dezvăluiri

Jurnalistul Radu Buzăianu i-a luat chiar astăzi un interviu lui Gabriel Cotabiță, cu puțin timp înainte ca artistul să facă un stop cardio-respirator.

Ziaristul a fost uimit să afle ce-a pățit celebrul cântăreț pentru că doar cu câteva zeci de minute înainte, cei doi au vorbit, la o cafea, despre iubire. Radu Buzăianu a povestit că Gabriel Cotabiță părea un om fericit și plin de viață și nimic nu prevestea ce avea să urmeze.

"În timp ce veneam către emisiunea dumneavoastră, am aflat ce s-a întâmplat cu Gabriel Cotabiță. Eram la volan, am rămas perplex când am auzit. Nu am mai trăit așa ceva. Sper să-și revină. M-am întâlnit cu Gabriel Cotabiță pentru a face un interviu pentru Revista OK!. Subiectul era "De ce iubim femeile?". Am stat de vorbă cu el la o cafea, pe la Piața Amzei, timp de o oră. Se simțea foarte bine. Mi-a spus că merge la sală. Avea un aer destins. Chiar nimic nu anticipa deznodământul pe care îl vedem în aceste momente", a spus Radu Buzăianu la România TV.

VEZI ȘI: Gabriel Cotabiță, interviu: Am avut teama asta a singurătăţii

"Când am discutat despre prezent, Gabriel Cotabiță mi-a zis că este foarte bine și că se bucură de viață. Era un om implicat. Mi-e foarte greu să îmi adun cuvintele în acest context. Pentru mine... a fost bulversant. Am stat de vorbă mai bine de o oră. Era foarte bine. Nu mă așteptam la așa ceva. Faptul că eu, pentru poate cea mai bine vândută revistă din România, m-am întâlnit cu el, arată că nu face parte dintr-o generație uitată, ba dimpotrivă! Am vorbit despre dragoste. La un moment dat, în timpul interviului, au trecut doi oameni în vârstă pe lângă noi. De aici s-a născut o întrebare. L-am întrebat dacă vede deznodământul acesta? Vizam relația celor doi care se plimbau împreună. Mi-a răspuns cu o anecdotă. O viață întreagă ți se spune că pe patul de moarte trebuie să îți aducă cineva un pahar de apă și trebuie să există acea persoană. El s-a referit la anecdota în care un om înconjurat de familie, de soție și de copii, era bulversat, pe patul de moarte, că nu îi era sete", a zis Radu Buzăianu.

"Am vorbit cu Cotabiță și despre vremea care trece. Mi-a spus un lucru care mi se pare foarte important de menționat: nu este important că trece vremea, ci cum trece vremea. Nu avea niciun regret. Era foarte fericit la momentul la care am vorbit", a mai spus ziaristul de la Revista OK.

"Tot spre Dumnezeu ne îndreptăm în aceste momente. Îi invit pe oameni să spună o rugăciune pentru el. Gabriel Cotabiță este un om foarte bun. Merită să continue și cred că va continua. Cred că este doar un impas", a conchis jurnalistul.

VEZI ȘI: Gabriel Cotabiță, în stare de inconștiență. A fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel