Gabriel Avrămescu (PNL) acuză USR de minciună în cazul Legii Certificatului Verde: Nu e soluția de a mai salva din procentele pe care le-au pierdut

Gabriel Avrămescu (PNL) acuză USR de minciună în cazul Legii Certificatului Verde: Nu e soluția de a mai salva din procentele pe care le-au pierdut  /  Sursă foto: Facebook Gabriel Avrămescu
Gabriel Avrămescu (PNL) acuză USR de minciună în cazul Legii Certificatului Verde: Nu e soluția de a mai salva din procentele pe care le-au pierdut / Sursă foto: Facebook Gabriel Avrămescu

Deputatul liberal Gabriel Avrămescu acuză USR de minciună în cazul votului pentru Legea Certificatului Verde în Camera Deputaților.

Într-o postare pe Facebook, deputatul liberal Gabriel Avrămescu acuză USR de minciună, după ce aceștia au spus că PNL, împreună cu celelalte partide parlamentare, au respins procedura de urgență pentru votul Legii Certificatului Verde:

„USR MINTE!

După ce a reușit să arunce o țară întreagă în criză politică (de parcă n-ar fi fost suficientă criza sanitară), USR împrăștie o informație falsă cum că PNL și celelalte partide politice ar fi respins procedura de urgență pentru votul în Camera Deputaților a Legii Certificatului Verde.

Adevărul: termenul de dezbatere aprobat de Biroul Permanent și de Comitetul Liderilor din Camera Deputaților este de urgență (exact ca în cazul ordonanțelor de urgență).

Prin urmare cererea USR pentru dezbatere și adoptare în procedură de urgență, cu care defilează doar ca să-și camufleze minciuna, este fără obiect.

Mai spune FALS USR că PNL îngreunează votul Legii Certificatului Verde, în Parlament, pe motiv că a cerut dezbaterea în 6 comisii, prea multe după părerea USR.“,, scrie Avrămescu.

Deputatul spune că PNL a inițiat proiectul

„Adevărul: sesizarea comisiilor a fost realizată conform obiectului de reglementare al proiectului! În plus, toate comisiile sesizate au în atribuții, conform Regulamentului, obligația de a dezbate acest proiect!

Deci, proiectul de lege care se află în dezbatere în Parlament și care a fost INIȚIAT DE Partidul Naţional Liberal va fi votat conform procedurii și, sper eu, că va trece de votul deputaților și va intra în vigoare cât de curând.

Așadar, le reamintesc celor de la USR că atacul mincinos asupra adversarilor politici nu reprezintă soluția de a mai salva din procentele pierdute din cauza incompetenței de care au dat dovadă pe vremea în care au fost la guvernare!

USR ar trebui să facă opoziție în beneficiul cetățenilor. Nu e cazul să amplifice criza sanitară, cu care ne confruntăm, pentru a-și justifica jocurile politice!“, a scris, pe Facebook, deputatul Gabriel Avramescu.

Valabilitate certificat verde în România. Data la care expiră

Certificatele de vaccinare au valabilitate până la data de 30 iunie 2022. De asemenea, certificatele de vindecare au valabilitate 180 de zile de la data primului rezultat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, înregistrat în platforma informatică "Corona-Forms”.

Pași generare certificat verde:

1. Vă autentificați prin introducerea unei adrese de email.

2. Intrați pe adresa de email și accesați link-ul primit

3.Prin accesarea link-ului veți fi redirecționat în portalul de generare a certificatelor digitale UE privind COVID

4. Selectați câmpul „Adaugă” (dreapta sus)

5. Selectați categoria din care faceți parte

6. Introduceți datele necesare:

a) Pentru persoane vaccinate: CNP, nume, prenume, serie și număr act de identitate, tipul vaccinului, luna și județul vaccinării

b) Pentru persoane testate în ultimele 72 de ore: nume, prenume, serie și număr act de identitate

c) Pentru persoane recuperate după COVID-19: nume, prenume, serie și număr act de identitate, luna și județul înregistrării ultimului test pozitiv

7. Verificați datele introduse

8. Salvați datele pe care le-ați introdus

9. Vizualizați datele

10. Salvați/Descărcați certificatul

11. Dacă doriți generarea unui nou certificat, accesați pictograma „Adaugă” și reluați pașii menționați mai sus (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel