Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău, îl presează pe Sorin Grindeanu cu drumul morții

Gabriel Avrămescu
Gabriel Avrămescu

Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău, îl presează pe Sorin Grindeanu, ministerul Transporturilor, cu un subiect care anual duce la victime.

Gabriel Avrămescu, președintele PNL, și-a luat angajamentul să transmită titlurile din presa locală Buzău către Ministrul Transporturilor ori de câte ori au loc accidente rutiere pe DN2E85, porțiunea care traversează județul Buzău, un drum extrem de periculos pentru șoferii care îl tranzitează.

„Oare până când?

„Accident grav pe DN2E85, două victime! Accidentul s-a petrecut între Gura Câlnău si Potârnichești - articol apărut în presa locală pe 29 decembrie

„Carambol, patru mașini implicate, un rănit” - stire în presa locală din Buzău din 14 decembrie

„Trafic restricționat pe E85. Două victime” – articol apărut în presa locală pe 12 decembrie

„Trafic restricționat Pe E85. Accident cu 3 victime" – articol apărut în presa locală pe 10 decembrie

Mi-am luat angajamentul să transmit titlurile din presa locală către Ministrul Transporturilor ori de câte ori au loc accidente rutiere pe DN2E85, porțiunea care traversează județul Buzău, un drum extrem de periculos pentru șoferii care îl tranzitează! Frecvența cu care se petrec accidentele pe drumul care leagă Buzăul de Râmnicu Sărat este uluitoare!

Unii ajung în stare gravă la spital pentru că au avut nenorocul să străbată un drum național din județul Buzău și au ajuns victimele unor evenimente rutiere nefericite din cauza unui drum nesigur, nemodernizat.

Porțiunea de drum care se întinde doar pe 13,5 km, dar care are o lățime de doar două benzi, câte una pe sens, traversează localitățile Mărăcineni, Gura Câlnăului, Potârnichești, Poșta Câlnău, apoi străbate o zonă de șes până la intrarea în localitatea Oreavu. Solicit, așa cum am făcut-o deja prin întrebările adresate CNAIR și în discuțiile purtate cu ministrul Transporturilor, lărgirea DN2E85 la 4 benzi pe porțiunea care leagă municipiul Buzău de municipiul Râmnicu Sărat!

Este imperios ca această investiție să se concretizeze! Oamenii mor pe drumurile pe care noi le numim NAȚIONALE, EUROPENE, pe când acestea sunt niste ulițe pentru trăsurile din secolul al 18-lea dacă ne raportăm la statele europene civilizate”, a spus Gabriel Avrămescu, liderul PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel