Gabriel Apostol, judecătorul care a participat la MasterChef, suspendat de CSM

Gabriel Apostol, judecător de la Judecătoria Piteşti care a fost concurent la Masterchef, a fost suspendat de CSM din   magistratură până în februarie 2016.

Gabriel Apostol, judecător de la Judecătoria Piteşti care a fost concurent la Masterchef, a fost suspendat de CSM din   magistratură până în februarie 2016. Motivul suspendării a fost acela că judecătorul suferă de o boală psihică.

În şedinţa din data de 3 decembrie 2014, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din funcţia de judecător a lui Gabriel Apostol, de la Judecătoria Piteşti, începând cu data de 3 decembrie 2014, până la data de 1 februarie 2016.

Hotărârea Secţiei pentru judecători a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor art. 40 lit. j) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi a art. 62 alin. 1 lit. b şi art. 64 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare.

Citește și: "Judec borfași, pleava societății": judecătorul bătut în benzinărie, la Masterchef

Articolele invocate de CSM se referă la suspendarea din funcţie a unui judecător "când suferă de o boală psihică, care îl împiedică să-şi exercite funcţia în mod corespunzător".

Fostul preşedinte al Secţiei Penale din cadrul Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, a participat la show-ul MasterChef, pentru a-i demonstra soţiei, de care în prezent este despărţit, că poate obţine şorţul. Întrebat de juriu cu ce se ocupă, acesta a ţinut să precizeze că „judecă infractori şi borfaşi, pe care îi bagă la pârnaie".

Judecătorul a intrat în vizorul CSM pentru scandalul provocat într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti şi pentru ieşirile violente faţă de soţia sa, magistrat şi ea. Potrivit adevarul.ro, Gabriel Apostol a fost încătuşat de politişti, în 2013, în urm aunui scandal într-o benzinărie. O lună mai târziu, judecătorul Apostol a făcut scandal într-un magazin bricolaj din Piteşti, iar după un schimb de replici jignitoare, agenţii de pază l-au scos pe magistrat din magazin şi au chemat poliţia. La plecare, Gabriel Apostol a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care a scăpat ca prin urechile acului. Anul acesta, soţia sa, magistrat şi ea, a depus o plângere pe numele său pentru lovire, distrugere şi furt între rude. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel