G2 Mini, PC-ul cât o cutie de Cola

Pe piaţă există însă multe alte soluţii foarte interesante, ieftine şi bune, care vă permit să faceţi absolut tot ceea ce v-aţi obişnuit pe calculator la preţuri fără concurenţă.

Un astfel de gadget este G2 Mini PC Bay Trail CR Z3735F, un mini PC cât o cutie de cola, la care dacă îi ataşezi un mouse şi o tastatură, pe fir sau pe bluetooth 4.0, o să îţi aducă experienţa Windows 10 pe orice televizor sau monitor, informează www.gadgetreport.ro.

De exemplu, îl pui discret în spatele televizorului din sufragerie şi stai în canapea cu tastatura în mână şi faci tot ceea ce eşti obişnuit direct pe ecranul respectiv, de la citit mailuri, scris texte, navigat pe internet, jocuri şi văzut filme şi seriale.

G2 Mini PC are un procesor Intel Atom Z3735F Bay Trail la 1,8 Ghz, care lucrează împreună cu 2 GB de RAM DDR3L şi o placă video Intel HD Graphic, astfel că experienţa Windows este una optimă, fără întreruperi etc.

G2 Mini, PC-ul cât o cutie de Cola 3G2 Mini PC se conectează la internet prin mufă clasică dar şi prin WiFi 2.4G 5.8G, adică vei putea folosi banda de internet la viteza cea mai bună.

Gadgetul are camera, microfon şi un spaţiu de stocare de 2GB nand flash care poate fi extins, prin card, până la 128 GB, loc suficient să salvezi toate jocurile, filmele şi serialele tale.

Mai mult chiar, are 3 mufe USB 2.0, astfel că îi vei putea pune tot felul de accesorii, de la stickuri de memorie la microfon, căşti etc. Dacă vrei, poţi să îi adaugi şi un HDD de până la 3 TB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel