Gérard Depardieu, BEAT la volan. Reacție FULMINANTĂ după ce l-a prins Poliția: "Macron este ca Putin... derbedeu bătrân"

Gérard Depardieu a fost prins beat în timp ce conducea și le-a mărturisit polițiștilor că vrea să părăsească iar Franța, pentru Rusia.

La 71 de ani, Gérard Depardieu este unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei franceze, dar nu evită problemele cu legea, motiv pentru care a ajuns la Poliție, după ce a condus în stare de ebrietate.

În urma testului de alcoolemie, actorul avea 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depăşind limita legală de 0,25 mg, citează Le Figaro

Reacție fulminantă după ce a fost prins de Poliție

Depardieu a recunoscut că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter, iar după ce a aflat că va trebui să se supună unui al doilea control sanguin care să confirme starea de ebrietate, actorul a declarat că vrea să părăsească iar Franţa, spunând că îl preferă pe Vladimir Putin.

Gérard Depardieu a spus că îl consideră pe președintele Rusiei „un prieten cu care râde mult”.

„Macron mi-a telefonat de două sau trei ori când eram în Albania, dar nu am vrut să-l întâlnesc. Trebuie să înceteze să mai spună prostii. De 30 de ani Rusia s-a schimbat. Putin, este ceea ce este, dar vă spun ceva, Macron este ca Putin... Putin e un derbedeu bătrân. Mă văd cu Putin în mod regulat și de cele mai multe ori vorbim despre geopolitică", declara actorul într-un interviu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel