Târgul Gaudeamus Carte Școlară, în Piața Universității, de miercuri

A XII-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară s-a deschis miercuri în Piața Universității. Ediția de anul acesta  își propune să creeze, pentru toți cei interesați - părinți, elevi și cadre didactice - un cadru adecvat pentru a analiza și achiziționa manuale și auxiliare școlare.

Târgul este organizat de Radio România, prin Centrul Cultural Media Radio România, și se va desfășura, pentru a doua oară, în incinta unui pavilion expozițional mobil amplasat în centrul Capitalei.

Programul de vizitare al târgului, care se va desfășura în perioada 17 — 28 septembrie, este zilnic între orele 10,00 și 20,00, intrarea fiind liberă.

"La cea de-a XII-a ediție a Târgului Gaudeamus elevii și părinții vor găsi tot ce le trebuie pentru școală, pentru că editurile au înțeles să ne fie alături și avem oferta de manuale în proporție de 95% la acest eveniment", a declarat pentru Agerpres Cornelia Scarlat, reprezentant al organizatorilor.

Citește și: Udrea, manuale școlare: PMP va solicita anchetă parlamentară

"De aici elevii își pot procura lecții interactive și mai ales cursurile de limbi străine pe suport multimedia. În afară de manuale și auxiliare, vizitatorii târgului n-au cum să nu găsească cărți pentru orice moment al zilei", a declarat Scarlat.

"Foarte important este Concursul Național de lectură, faza zonală pe București", a spus ea, menționând că la Târgul Gaudeamus Carte de Învățătură din noiembrie va avea loc faza finală pe țară, unde câștigătorii vor obține premii substanțiale.

La Gaudeamus Carte Școlară participă, printre altele, editurile: ALL, Casa Radio, Curtea Veche Publishing, Grupul Editorial Corint, Eurodidactica, Humanitas, Litera, Meteor Press, Paralela 45, RAO, Semne-Artemis, Sigma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel