Fuziunea dintre PNL și UNPR, criticată dur de Rareș Bogdan

Realizatorul emisiunuii 'Jocuri de Putere' Rareș Bodgan critică dur intenția de fuziune dintre PNL și UNPR.

”Nu mai inteleg nimic. Dar faptul ca nu inteleg eu nu e o mare problema. Cea mai mare problema este ca nu cred ca electoratul mai intelege ceva. Dupa gafa in care inviti un om sa iti preia cea mai importanta Organizatie si nu te asiguri ca acel om iti va si spune DA.... de vreo saptamana tot aud de un alt gest absolut spectaculos prin absurditate.

Cum poti sa compatibilizezi un electorat venit din stanga -nationalista si pe alocuri chiar kripto-comunista, pro-Sistem si generic "anti-Colectiv(a)" cu un electorat de dreapta, cu accente modernist-progresiste, chiar real progresiste si cu o filiatie istorica reala??? Un electorat PRO-Ponta acum 18 luni, cu unul PRO-Iohannis? 

Recunosc public ca sunt depasit de aceasta strategie absolut spectaculoasa prin UNICITATEA si ABSURDITATEA ei. Spuneti voi. Eu ma uit si ma mir, doar atat. Sunt incapabil sa reactionez. E prea mult si asta, dupa ce am inteles ca nu avem de ce sa ne fie rusine pentru UMILINTA din Franta...”, susține jurnalistul într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel