Furtunile din Italia au izolat o localitate din nord

Pexels
Pexels

Furtunile puternice din Italia au izolat în cursul zilei de marți, 27 iulie, 50 de persoane în nordul Italiei. 

În jur de 50 de persoane au fost izolate marţi într-o localitate din nordul Italiei din cauza unor furtuni puternice, relatează dpa, citat de Agerpres. 

La Brienno, pe malul vestic a lacului Como, o alunecare de teren a blocat o autostradă şi a dus la izolarea locuitorilor, a informat marţi brigada de pompieri.

O femeie în vârstă care a fost blocată în locuinţa sa a fost salvată de serviciile de urgenţă. Alte două case au fost evacuate.

Autoritatea de protecţie civilă a vorbit despre furtuni puternice, în special în Lombardia.

Potrivit agenţiei de ştiri Ansa şi alte regiuni aflate pe malul vestic al lacului Como au fost afectate de ploaia torenţială. Nu s-au raportat victime într-o primă fază.

A scăpat de viitură

O femeie aflată pe un scuter aproape că a fost luată de viitura care inunda strada pe care aceasta se deplasa. Totul s-a întâmplat în apropiere de piațeta Sanno Stefano din orașul Cernobbio, provincia Como. 

Furtună în Bergamo

Norii de furtună s-au abătut asupra nordului Italiei, în special deasupra Bergamo. 


Sursa: Severe Weather Europe

Parma, acoperită de grindină

În Parma, furtuna a făcut ravagii, din cer căzând păsări rănite de grindina care a avut dimensiunea unei mingi de tenis. (VEZI IMAGINILE).

Grindină pe autostradă

O furtună cu grindină s-a abătut asupra unei autostrăzi din Italia, distrugând mai multe mașini care circulau la acel moment pe acel drum. Grindina a oprit circulația pe autostrada A1, în apropiere de Parma, care face conexiunea dintre Fidenza și Firenzuola. 

Majoritatea automobilelor au fost oprite de conducătorii auto, întrucât multe dintre acestea au fost grav avariate, având pe lângă tabla îndoită, parbrizele sparte, ceea ce făcea deplasare periculoasă. 

Se pare că a fost emisă o alertă de nivel 3 pentru nordul Italiei pentru rafale puternice de vânt și precipitații excesive, informează pagina Severe Weather Europe. Și în orașul Fidenza furtuna a schimbat peisajul complet, oamenii adăpostindu-se de intemperiile violente.  Orașul Veneto nu a fost evitat de rafalele puternice de vânt și de ploaia abundentă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel