Furtună. Tudose: Dacă după 24 de ore, lucrurile stau la fel, avem o problemă

Mihai Tudose s-a arătat nemulțumit cu privire la modul în care echipele companiei de electricitate Enel au reacționat în ceea ce privește restabilirea alimentării cu energie a localităților afectate de furtuna de duminică seara.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, luni seara, Mihai Tudose a precizat: "Dacă după 24 de ore, lucrurile stau încă în halul acesta, eu cred că avem o problemă gravă."

Premierul României a spus că se află în continuare la Timişoara. "Este dezastru încă", a subliniat acesta. 

"Nu i-am solicitat domnului Robu nimic special, decât ca până mâine să facă inventarul tuturor pagubelor şi în special la cele de utilitate publică. Alt dialog cu domnia sa, nu-şi are rostul. Nu vrei să te ocupi de curtea ta şi să vorbim despre vinovăţii după ce terminăm ce avem de făcut? Nouă ne arde casa şi lui nu-i place culoarea de la maşina de pompieri. Dacă tot nu are ocupaţie, să explice de ce a căzut chestia aia care e proaspăt făcută, cu autorizaţie de la primărie.

De asemenea, a spus că, după furtună, oamenii, încercând să repare acoperişuri, s-au accidentat. Mihai Tudose a precizat că va pleca din zonă când autoritățile locale vor finaliza dosarele de evaluare a pagubelor care vor sta la baza întocmirii hotărârilor de Guvern prin care se va acorda prima tranșă de ajutoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel