EXCLUSIV  Furtună Timişoara. ANM, GAFĂ URIAŞĂ

Un reprezentant al ANM, în emisiunea Laviniei Șandru de la Realitatea TV, nu a ştiut să răspundă la o întrebare esenţială în contextul furtunii violente de duminică. 

„La Lavinia Şandru a fost întrebată de către Mircea Duţu dacă s-a dat avertizare de tip nowcasting. Este cea mai importantă întrebare. Nu a ştiut să răspundă. Nu ştiu să vă răspund la această întrebare a spus. A încercat să spună că a fost Cod Galben. Fie este o inabilitate de comunicare, într-un moment cu o încărcătură emoţională puternică, fie a încercat să dreagă o gafă a ANM-ului", a spus jurnalistul Val Vîlcu.

„Oamenii ştiau că o să se schimbe vremea, însă schimbarea a fost dramatică şi în scurt timp. Dacă nu au fost avertizaţi corespunzător, nu au nicio vină că furtuna i-a prins în diverse locaţii”, a punctat jurnalistul.

[citeste si]

O furtună extrem de violentă s-a abătut, duminică după-amiază, asupra Timișoarei. Numărul răniților ajunși la Spitalul Județean Timișoara a ajuns la 30, dar medicii estimează că va crește în continuare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel