„Furtună pe Bosfor" revine la Kanal D

Fanii serialului „Furtună pe Bosfor" își vor revedea, în curând, starurile preferate, pe Erkan Petekkaya și Nurgul Yesilcay! Serialul care spune povestea unică de iubire dintre Cihan și frumoasa Gulseren revine la Kanal D, începând din 22 februarie, și va putea fi urmărit în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D.

„Furtună pe Bosfor" readuce în atenția publicului povestea de dragoste dintre Cihan, un prosper om de afaceri și tată de familie exemplar, și Gulseren, o femeie frumoasă și onestă, dar nedreptățită de soartă. Cei doi încearcă să repare eroarea comisă în trecut de o asistentă medicală care le-a încurcat copiii la naștere (Hazal și Cansu) și, totodată, să-și construiască un viitor împreună. Drama acestor părinți rupți de copiii lor printr-o farsă a destinului se împletește cu povestea unei iubiri care trebuie să înfrunte prejudecăți și norme sociale. Vor reuși cei doi protagoniști să corecteze eroarea din trecut? Vor putea ei să-și urmeze glasul inimii?

Aflați răspunsul la aceste întrebări urmărind serialul "Furtună pe Bosfor", începând din 22 februarie, în fiecare luni și marți, de la ora 20.00, la Kanal D!

Din 24 februarie, serialul „Bahar: Viață furată" va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel