Furtună în Prahova. Inundaţie la Sinaia, copaci rupţi la Ploieşti

În urma fenomenelor meteorologice periculoase produse în zona de competenţă a inspectoratului, pompierii prahoveni au intervenit în ultimele 24 de ore, cu motopompe pentru evacuarea apei din 2 locaţii, respectiv Boldeşti Scăeni şi Sinaia, acestea fiind inundate ca urmare a precipitaţiilor din ultimele ore.

Pompierii militari au acţionat cu motopompe pentru evacuarea apei acumulată în Sinaia la podul de la Cumpătu şi la subsolul unui bloc din Boldeşti Scăeni. Din cauza vijeliei 14 copaci din Ploieşti, Româneşti şi DN1 A - în dreptul localităţii Cocorăştii Colţ, au căzut pe carosabil, pe firele de medie tensiune şi pe acoperişurile locuinţelor, fiind necesară intervenţia salvatorilor pentru degajarea acestora.

Cele mai multe intervenţii pentru degajarea copacilor au fost în municipiul Ploieşti, pe străzile Găgeni, Fragilor, Rozmarin, Traian, Conăţel, Şoseaua Nordului, Mihai Bravu şi Bulevardul Independenţei. Alţi patru copaci s-au prăbuşit peste acoperişurile locuinţelor situate în Ploieşti şi pe firele de alimentare cu energie electrică.

Un echipaj de pompieri a acţionat în municipiul Ploieşti, pe strada C.D. Gherea, pentru a degaja mai multe bucăţi de tencuială din acoperişul unui bloc care ameninţau să cadă, constituind un pericol pentru pietoni. Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea şi înlăturarea potenţialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situaţiei din zonele vizate precum şi evoluţia acesteia.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel