Furtuna a făcut ravagii. Mașini distruse și un acoperiș smuls, în Botoșani

Fulgere
Fulgere

Trei maşini parcate au fost avariate în Botoşani după ce acoperişul unei clădiri a fost luat de vânt şi a căzut peste ele, iar un adolescent de 14 ani care a suferit un atac de panică a fost scos de pompieri dintr-o maşină blocată pe o stradă inundată. 

Aproximativ 50 de apeluri care solicitau ajutor au fost primite de pompieri, joi seară, după ce o furtună s-a abătut asupra judeţului, oamenii semnalând gospodării inundate şi copaci prăbuşiţi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, joi seară, pompierii au primit 48 de apeluri de solicitare pentru îndepărtarea efectelor generate de ploaia torenţială şi de vânt, printre acestea aflându-se gospodării inundate, acoperişuri şi copaci doborâţi.

Apelurile au venit din mai multe localităţi şi din municipiul Botoşani. Aici un adolescent de 14 ani a suferit un atac de panică după ce maşina în care se afla a rămas blocată în apă pe o stradă din Botoşani, el fiind ajutat de pompieri să iasă de acolo. De asemenea, vântul a luat acoperişului unei clădiri din Botoşani, iar aceasta a căzut pe trei maşini parcate pe care le-a avariat. La ora transmiterii acestei ştiri intervenţiile pompierilor sunt în desfăşurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel