Urmărește emisiunea live


Furt cu repetiţie. Un hoţ din Braşov a spart un restaurant de două ori într-o lună

Un hoţ din Braşov a reuşit 'performanţa' de a sparge un fast-food din zona Ghimbav, de două ori, în mai puţin de o lună.


După ce a încercat să fure banii din casa de marcat şi a eşuat, hoţul s-a întos la fast-food şi a furat un televizor. Povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când proprietarul fast-food-ului din zona Ghimbav a descoperit că a fost atacat de hoţi, scrie observator.tv. 

Atunci, hoţul a spart o vitrină cu un bolovan, a ajuns în restaurant şi a încercat să spargă şi casa de marcat pentru a fura banii.

Din fericire, hoţul s-a speriat atunci când nu a reuşit să pună mâna pe bani şi a fugit.

Furt cu repetiţie 

La mai puţin de o lună de la primul atac, hoţul a revenit la fast-food, după ce şi-a amintit că poate fura un televizor pus pe perete. Cea de-a doua spargere a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale restaurantului.

Pe imagini se vede cum hoţul sparge o uşă cu un bolovan, iar apoi intră în fast-food şi fură un televizor aflat pe perete.

După ce a reuşit să fure televizorul, hoţul, care purta cagulă, a fugit pe un câmp din apropierea restaurantului din Ghimbav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel