Călărași: furnizarea gazelor a fost reluată pentru 32 de apartamente din blocul afectat de explozie

explozie
explozie

Furnizarea gazelor a fost reluată, vineri seară, către 32 de apartamente din blocul din Călărași afectat de explozia din seara de Crăciun.

Lucrătorii Distrigaz au reluat, vineri seară, furnizarea gazelor pentru 32 de apartamente de pe patru din cele cinci scări ale blocului afectat de explozie, iar pe parcursul procesului de realimentare specialiştii se află la faţa locului, a declarat pentru MEDIAFAX şeful Biroului Comunicare din cadrul GDF Suez, Amalia Anghel.

Aceasta a precizat că pe scara unde a avut loc deflagraţia şi unde sunt opt apartamente nu va fi reluată alimentarea cu gaze.

Reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au declarat că au fost reconectate la utilități, respectiv la rețelele de gaze, apă și energie electrică, locuinţele din scările de bloc 3, 4 și 5, iar pentru apartamentele de pe scara 2, unde s-a produs explozia, nu va fi reluată, deocamdată, furnizarea utilităților, mai notează sursa citată.

Explozia a avut loc miercuri, la ora 17.44, într-un bloc de pe strada Calea Bucureşti din Călăraşi, soldându-se cu decesul unei femei în vârstă de 44 de ani, Gina Popescu, şi rănirea gravă a unui bărbat, Victor Avădanei, de 61 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel