Funeriu, atac dur: "Are furtul electoral în sânge"

Anca Murgoci / 01 mai 2014 / 19:16 Salveaza PDF Comentarii
Daniel-Funeriu
Daniel-Funeriu

Daniel Funeriu le-a cerut "tuturor partidelor anti-PSD" să semneze Protocolul pentru Alegeri Corecte, spunând că "PSD are furtul electoral în sânge".

Pe marginea acestui subiect, fostul ministru al Educației a scris un mesaj pe contul personal de Facebook.

"PSD are furtul electoral în sânge. Cer tuturor partidelor anti-PSD (în special PMP, FC, PNL, PDL, PNTCD, NR) să facă un prim pas: Protocolul pentru Alegeri Corecte (PAC). Acesta să conțină angajamentele următoare:

1) acțiuni comune în secțiile de vot și în afara lor, pentru a împiedica furtul celor de la PSD
2) conturi de campanie transparente
3) desemnarea unei echipe de coordonare la nivel tehnic
4) împiedicarea mituirii electoratului vulnerabil

Din păcate nici marea (PMP, PNTCD, PNL, PDL, FC, NR), nici mica (PMP, FC) uniune a dreptei nu s-a putut realiza înainte de europarlamentare. Din multe motive, nu numai frecvent invocatul „orgoliu". Chiar dacă rămânem concurenți e clar că ne unește lupta împotriva furtului instituționalizat practicat de PSD.

Într-o oră plec la Timișoara. Voi propune ca partidele anti-PSD din Timișoara să fie primele care semnează acest Protocol pentru Alegeri Corecte, mai ales că avem și alegeri parțiale în colegiul 3. Și un mic mesaj pentru susținătorii mei: facem o campanie frumoasă, senină, destinsă și cu bun simț și îi batem. Așa cum Poli a bătut-o pe Celtic în 1980 (am fost la meci!)", a scris Daniel Funeriu pe Facebook.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27