"Fundul lui Boc" stârneşte un adevărat război între OTV şi ProTv

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu

Dan Diaconescu s-a lansat într-un atac dur la adresa ProTV, pe care îi acuză că oferă favoruri membrilor CNA. Atacul vine după ce OTV a fost amendat cu 50.000 de euro, în urma difuzării imaginilor cu Emil Boc gol. Diaconescu susţine că OTV primeşte frecvent amenzi din partea CNA, dar în schimb ProTv nu are niciun fel de problemă, pentru că îi ajută "în viaţă" pe membrii CNA şi pe rudele acestora.

"Se spune că Pro TV îi ajută în viață pe membri, pe rudele lor. Din acest motiv, Pro TV ul n-a putut fi amendat niciodată. Trebuie să știți că multe televiziuni construiesc cu sârg diverse vile pe la munte pe la mare. Ce credeți că fac cu ele? Le mai dau cadou pe la unii, pe la alții ca să trăiască. Există o regulă în România care spune că publicitatea nu trebuie să depășească într-o oră 12 minute. Dacă numărați cu ceasul în mână publicitatea la Pro TV, o să vedeți că în unele zile ea ajunge la 38 de minute într-o oră. Domnul Răsvan Popescu e într-un conflict teribil de interese pentru că el este profesor la universitatea Pro, universitatea Pro TV ului. Multe televiziuni și-au făcut asemenea școli ca să angajeze membrii CNA.", susţine Dan Diaconescu.

Diaconescu consideră că amenzile din partea CNA au şi o tentă politică, pentru că cei de la Putere sunt îngrijoraţi de urcarea sa în sondaje.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel