Fundaţia Regală Margareta, sprijin pentru vârstnici din Bucureşti şi din ţară, în prag de sărbători

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

150 de vârstnici din Bucureşti şi din ţară primesc meniuri tradiţionale şi pachete alimentare de Sărbători.

* 100 de vârstnici din Bucureşti primesc meniu de sărbători şi pachete cu produse alimentare la domiciliu oferite de Fundaţia Regală Margareta şi partenerii săi.

* 50 de seniori din ţară, sprijiniţi constant de-a lungul anului de Fundaţie, au primit tichete sociale în valoare de 200 de lei.

Mai mult de un sfert din cei 3,7 milioane de vârstnici ai României, trăiesc singuri, mulţi dintre ei fiind afectaţi de imobilitate fizică, boli cronice sau lipsuri materiale. Distanţarea socială i-a afectat mai ales pe aceştia, accentuând stările de anxietate şi lipsurile cu care se confruntă. În aceste condiţii, numărul celor care caută sprijin a crescut considerabil.

De la declanşarea pandemiei, Fundaţia Regală Margareta a României a venit în ajutorul a aproape 5.000 de seniori, prin echipamente sanitare şi de protecţie, pachete cu bunuri de necesitate zilnică, livrare gratuită la domiciliu a cumpărăturilor sau a medicamentelor, consiliere socială prin telefon, susţinerea serviciilor sociale de îngrijire la domiciliu sau sprijin practic în locuinţă, dar şi sprijin emoţional sau consiliere psihologică gratuită.

În aceste zile, Fundaţia continuă să fie alături de persoanele vârstnice, oferindu-le acestora, împreună cu partenerii săi, cele necesare pentru masa de sărbători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel