Fumurile lui MRU. Prima comandă, ca premier: 21 de cartușe de țigări

Mihai Răzvan Ungureanu a obținut mai multe porecle de neșters, precum "Unguent", "Unghieră", "Distilerie", "Trabuc", "Şerveţele Puff", în urma unor comenzi extravagante, toate plătite din bani publici. Prima comandă a lui MRU, după ce a fost învestit în funcția de prim-ministru de președintele Traian Băsescu, a fost de 21 de cartușe de țigări

Prima comandă, 21 de cartuşe de ţigări, a fost făcută în 6 februarie 2012, atunci când MRU, ca prim-ministru desemnat, a păşit în sediul Guvernului, potrivit jurnalul.ro. Este un document care atestă tipul de administrare care avea să urmeze. MRU a lăsat în urmă un munte de comenzi de ţigări, băuturi, alifii, odicolonuri şi produse de îngrijirea corpului.

MRU a rămas în istoria Palatului Victoria prin cheltuielile de protocol. Şi-a comandat din bugetul de stat produse cosmetice şi de îngrijire a corpului, delicatese sofisticate la preţuri de lux, băuturi alcoolice fine, trabucuri. Alifii pentru uzul personal, beţişoare de curăţat în nas şi urechi, cleştişori pentru tăiat unghiile, plasturii de scos bătături sunt produsele comandate de Palatul Victoria care l-au aruncat într-un iremediabil ridicol pe fostul premier al României. După scurtul lui mandat, au rămas note de plată şi de comenzi către marile magazine alimentare, drogherii, tutungerii şi distilerii.

Jurnalul Național a publicat documentul în care sunt trecute primele cumpărături ale fostului premier. MRU a cerut să se probeze semnătura lui pe comenzi.

[caption id="attachment_257791" align="alignleft" width="1038"] Foto: jurnalul.ro[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel