Fugarul Cristian Rizea a fost reținut la Chișinău! Se află în aceste momente în sediul unui Parchet din capitala Moldovei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat – astăzi – că i-a fost retrasă cetățenia moldovenească fugarului Cristian Rizea, ex-deputatul care se ”ascunsese”, sub o altă identitate, la Chișinău. De altfel, în Monitorul Oficial al Republicii Moldova a fost publicat decretul privind retragerea cetățeniei.

„Președintele Republicii Moldova decretează: ”Se retrage cetățenia Republicii Moldova a domnului Cristian MIHAI (n.red. – noua identitate a lui Cristian Rizea). Prezentul decret intră în vigoare la data publicării”, se arată în documentul oficial, conform Gândul.

Condamnatul Cristian Rizea se află în sediul unui Parchet din Chișinău

În jurul orei 13.00, Cristian Rizea se afla în interiorul unei unități de Parchet din Chișinău.

Fugarul Cristian Rizea a fost reținut, la Chișinău, în urmă cu puțin timp, și va fi expulzat în România

În timpul unei conferințe de presă, președintele Igor Dodon a menționat că semnat și un ”decret interesant” despre ”un oarecare Rizea” și că a ”anulat cetățenia acestui personaj”.

„Au fost mai multe urgențe legate de semnarea unor decrete cu promovarea unor legi, subiecte care țin de stabilitatea economică și socială pe perioada de criză și pandemie, a fost și un decret interesant, ieri, pe care l-am semnat, s-a discutat foarte mult în presă despre un oarecare Rizea, cetățean al României care s-a ascuns în Moldova. Vreau să vă spun că la propunerea Comisiei pentru Cetățenie, ieri am semnat (n. red – luni) un decret prin care am anulat cetățenia acestui personaj. Deja organele competente din Republica Moldova și România trebuie să facă schimb de informații și să întreprindă acțiuni pentru a-l expulza din țară pe acest criminal, conform justiției din România”, a anunțat Igor Dodon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel