Fuego, mesaj emoționant la început de an despre Dan Negru

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut după numele de scenă Fuego, a scris un mesaj emoționant la început de an.

VEZI ȘI: Năstase, despre o declarație HALUCINANTĂ pe care Băsescu a făcut-o

Artistul și-a amintit de vremurile de demult când participa la "Academia Vedetelor", de pe Antena 1. În câteva rânduri, Fuego a vorbit și despre Dan Negru, prezentatorul cunoscut pentru bunele emisiuni de divertisment pe care le face.

"Prieteni, așa, la început de an, mă prididesc amintirile. Nu, nu sunt chinuit de ele și nici nu mă răscolesc. Pur și simplu, mă ajută să văd că viața-i o redută de treceri, de oameni și experiențe frumoase, care-s de ținut minte pentru totdeauna.

Una din ele, cu ani în urmă, la Antena 1, la ACADEMIA VEDETELOR. Distribuția era de marcă. Eu, Andra, Lucian Bute, Claudiu Bleonț, Ileana Ciuculete și Sanda Ladoși. Ne jucam decent pentru divertisment și cred că atunci divertismentul însemna cu totul și cu totul altceva, neavând în el urmă de dramatism, de notă forțată sau de exagerare. Amfitrion? Desigur, Dan Negru.

Dan Negru m-a încurajat și mi-a oferit atunci o lecție. A onestității și-a bunului simț. Tipic bănățean. De asta și rămâne un etalon în televiziune. Pentru că e sincer și pentru că tratează meseria și oamenii cu aceeași lejeritate pusă și în înfăptuirea meseriei. Dan Negru este omul căruia îi pasă, care nu uită, care e profesionist și care reprezintă, până la urmă, o marcă înregistrată a televiziunii din România.

Cu Lucian Bute m-am duelat în ring. Simbolic, ce-i drept, cu altă miză și cu scopul de a ne distra. Acvariul mi-a dat ceva bătăi de cap. Dar am trecut cu brio proba!

Și în felul acesta, îmi dau seama că timpul nu iartă, că timpul uită, că ne ridică pe un palier, dar ne adâncește pe altul, că lumea nu stă pe loc, și că noi, oamenii, putem rămâne la fel atât timp cât avem fondul care să ne reprezinte", a scris Fuego pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel