Fructul oprit, veste uriașă

Anunț important despre ”Fructul oprit”. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, adică Ana și Ioan din serialul "Fructul oprit", au trăit recent o mare surpriză. Cei doi au izbucnit în lacrimi de fericire, după mesajul pe care l-au primit de la îndrăgita actriță Draga Olteanu Matei.

Invitați la emisiunea "Totul pentru dragoste", prezentată de Mirela Vaida, la Antena 1, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un telefon surpriză, în direct. Actorii din serialul "Fructul oprit" au rămas surprinși plăcut în momentul în care au realizat că cea care a sunat pentru a le transmite un mesaj este chiar marea actriță Draga Olteanu Matei. "Această pereche de invitați este superbă, este sublimă! Vreau să-i felicit și mă bucur din toată inima că după noi vin asemenea actori talentați, asemenea actori profunzi și atât de frumoși! Îi iubesc din toată inima și le doresc uriașe succese, așa cum merită!", le-a spus îndrăgita actriță.

Vorbele acesteia au atras lacrimi de fericire și de recunoștință din partea celor doi. "Vă mulțumim și vă respectăm foarte tare! Sperăm să ajungem cândva măcar la o părticică din realizările dumneavoastră", i-a spus Cristina, extrem de emoționată, doamnei Draga Olteanu Matei.

"Nu am cuvinte... Este o recompensă extraordinară atunci când auzi asemenea cuvinte de la oameni care au realizat atâtea lucruri pe parcursul unei vieți întregi. Vă mulțumim, doamna Draga Olteanu Matei, și sperăm să nu vă dezamăgim!", a reacționat Vlad Gherman în urma frumoasei surprize.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel