FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie. ”A distrus viețile tuturor”

Irina Constantin / 03 oct 2018 / 13:26 Salveaza PDF Comentarii
FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.
Descriere foto: FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie. Apariție neașteptată în "Fructul oprit"! Unul dintre personajele importante ale poveștii serialului, Tudor Caragea (interpretat de Adrian Titieni), revine în atenția publicului în cadrul celui de-al șaselea episod din noul sezon al producției.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie. Sezonul 2 al serialului "Fructul oprit" revine, în această seară, de la 20.00, în atenția telespectatorilor Antenei 1 cu un nou episod plin de surprize, momente emoționante și suspans.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  După o perioadă lungă de timp, Helene (Alina Chivulescu) revine în casa Caragea. "Rostul meu sunteți voi și nu am cum să stau departe", îi spune ea Anei (Cristina Ciobănașu). Șirul mărturisirilor nu se oprește însă aici. "Ce am făcut eu a lăsat urme și a distrus viețile tuturor", își deschide Helene sufletul.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  Alex (Petru Păun) nu renunță la iubirea pentru Sonia (Michaela Prosan) și încearcă să o convingă pe aceasta să lupte pentru povestea lor. "Fugim împreună, cu tot, cu Victor!", îi propune el. Momentul lor este întrerupt de Adrian (Bogdan Albulescu), lucru care o face pe Sonia să ia o decizie importantă cu privire la cei doi bărbați din viața ei.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  Problemele în familia Caragea nu încetează să apară. Poliția își face apariția în casă. "Am mandat ca să percheziționez întreaga casă". Cum vor reacționa membrii familiei și pe cine caută oamenii legii, telespectatorii vor putea afla în cadrul episodului din această seară.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  Momente grele și pentru Costică (Liviu Vârciu) și Tanța (Doinița Oancea)! Acesta descoperă că ea este însărcinată. "Tanțo, de ce nu mi-ai spus?", încearcă Costică să afle. "Costică, eu nu am vrut să avem un copil...", îi spune ea.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  Dacă va renunța sau nu Tanța la ideea avortului, ce se va întâmplă cu căsnicia ei și a lui Costică, ce va decide Sonia în legătură cu mariajul cu Adrian, dar și cu povestea ei de iubire și a lui Alex, cum va evolua relația dintre Ioan (Vlad Gherman) și mama lui, Magda (Maia Morgenstern), dar și cea dintre el și Ana, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își vor găsi răspunsul în episodul 6. Numeroase surprize, secvențe emoționante și suspans, diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

FRUCTUL OPRIT, sezon 2, episodul 6, 3 octombrie.  Noul sezon "Fructul oprit" poate fi urmărit, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25