Fructul oprit episodul 5: Traian Caragea trăiește? Imaginile care arată TOT video

Fructul oprit, episodul 5 din sezonul 2, s-a terminat cu imagini șoc: Traian Caragea trăiește?  

Fructul oprit a surprins pe toată lumea, miercuri seară, cu episodul 5 care anunța, la final, un nou episod exploziv cu unul dintre cele mai iubite personaje despre care se știa că a murit - Traian Caragea. El apare în câteva secvențe în timp ce vorbește cu Ana, Sonia și Ioan. Rămâne de văzut ce s-a întâmplat exact.

(w670)

(w670)

(w670)

Neînțelegerile din trecut s-au făcut simțite și în prezent și le-a făcut pe Roxana (Carmen Tănase) și Magda (Maia Morgenstern) să aibă o relație tensionată. De fiecare dată când a prins ocazia, Roxana i-a aruncat vorbe grele acesteia. "Ai distrus tot, case, familii, tot, tot!", i-a reproșat Roxana Magdei, de față cu Ioan și Ana. Discuția aprinsă l-a făcut pe Ioan să reacționeze și să ia măsuri împotriva Roxanei.

FRUCTUL OPRIT episod 5 sezon 2: A reapărut în viața fiului său după o lungă absență, motiv pentru care Magda a vrut să-i explice acestuia de ce nu a putut fi alături de el în acest timp. "V-am spus că de mică am apucat-o pe căi greșite din cauza sărăciei. Tu trebuie să știi adevărul despre mama ta, despre cine a fost mama ta, iar eu vreau să îți spun și după aia să hotărăști singur dacă vrei să te mai uiți în ochii mei. După ce te-am născut pe tine, părăsită de toată lumea ...", și-a început Magda mărturisirea care l-a emoționat până la lacrimi pe Ioan (Vlad Gherman).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel