FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2 video răsturnări de situație

FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2
FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2

FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2. Fructul oprit revine miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1, cu numeroase surprize. Secvențe emoționante, suspans și răsturnări de situație în episodul 8 al acestui sezon.

FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2. Aflat în arestul poliției, după ce oamenii legii au descoperit stupefiantele la el în camera, Petru Caragea (interpretat de Bogdan Iancu) trece prin momente grele. Sora lui, Ana (Cristina Ciobănașu), încearcă să-i ofere tot sprijinul său. "Te-am abandonat o dată, nu mai fac greșeala asta", îi promite ea acestuia.

Ana și Alex (Petru Păun) trebuie să ia o decizie importantă cu privire la căsnicia lor. "Am greșit de la bun început că am acceptat căsătoria asta, dar știi bine că îmi era teamă că nu o să mă lași lângă Mara", îi recunoaște el. "Alex, chiar mi-aș dori ca noi doi să devenim niște părinți responsabili. (...) Aș vrea ca după divorț să...", îi propune Ana. Ce se va întâmpla până la urmă cu mariajul celor doi și ce pact fac ei, telespectatorii vor afla urmărind episodul din această seară, de la 20.00, la Antena 1.

Alex continuă să lupte pentru povestea lui și a Soniei (Michaela Prosan). "Divorțez pentru că vreau să fiu cu tine". "Eu... ", ce are de gând să facă Sonia, în urma mărturisirii pe care i-o face bărbatul iubit, diseară, în continuarea serialului "Fructul oprit".

FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2. Vestea despărțirii părinților ei nu este deloc bine primită de Mara (Maria Nicole). "Părinții tăi divorțează! Mi-a zis tata", îi spune Victor (Călin Popescu) Marei. Cum reacționează micuța și ce influență are gestul ei asupra celor din casa Caragea, telespectatorii pot afla în această seară.

"Vino cu mine!", îi propune Ioan (Vlad Gherman) Anei, invitând-o astfel să meargă cu el în Dubai. Ana face o mărturisire importantă. "Magda, fiul tău este singurul care mă face fericită", îi spune ea mamei lui Ioan (Maia Morgenstern).

Lucrurile dintre Silvia (Alina Pușcaș) și Mihai (Conrad Mericoffer) degenerează, iar cei doi ajung la tribunal. "Îmi pare rău, nu pot avea încredere în tine. O să cer custodia lui Traian!".

FRUCTUL OPRIT episod 8 sezon 2. Clipe grele și pentru cuplul Costică-Tanța (Liviu Vârciu, Doinița Oancea). Cei doi sunt nevoiți să ia o hotărâre cu privire la soarta copilului lor. "Mi-am făcut un semn pe viață, să nu uităm niciodată cât de mult ne iubim", îi spune Costică soției sale.

Cine este bărbatul despre care Roxana (Carmen Tănase) este convinsă că este tatăl lui Ioan, dacă vor semna Ana și Alex actele de divorț, ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Sonia și Alex, dar și cum va evolua relația Anei și a lui Ioan, în această seară, de la ora 20.00, în episodul 8 al noului sezon.

Cel de-al doilea sezon "Fructul oprit" se vede, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel