Front comun ÎMPOTRIVA lui Dodon. Maia Sandu adună tot mai mulți susținători

AGERPRES
AGERPRES

În republica Moldova se creează un front comun împotriva actualului președinte, Igor Dodon. Maia Sandu începe să adune tot mai mulți susținători.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a îndemnat alegătorii să voteze contra lui Igor Dodon în cadrul turului II al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă în cadrul unui briefing de presă. „Nu pot să permit ca un „kuliok” să conducă încă patru ani în Republica Moldova”, a spus politicianul.

Potrivit lui Usatîi, deși el nu este un susținător fidel al Maiei Sandu, acesta nu a auzit nimic despre implicarea liderului PAS în anumite scheme ilegale. „Înțeleg că suntem oameni diferiți cu Maia Sandu. Avem metode diferite, dar un scop”, a declarat el, conform Deschide.md.

Usatîi a amintit că reprezentanții PAS urmează să-i propună în timpul apropiat un plan de acțiuni ce ar duce la dizolvarea Parlamentului și anunțarea alegerilor parlamentare anticipate. Liderul „Partidului Nostru” a spus că una din metode de dizolvare a Parlamentului ar putea fi demiterea Guvernului Chicu, al cărui „program de activitate” expiră după scrutinul prezidențial, însă un plan detaliat în acest sens va fi prezentat zilele următoare.

Și Octavian Țîcu o susține pe Maia Sandu

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a anunțat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că partidul pe care îl conduce o va susține pe Maia Sandu în turul doi al prezidențialelor.

„Aseară am avut o întâlnire cu doamna Maia Sandu care reprezintă candidatul pro-european în turul II. Sigur, nici Maia Sandu, nici Igor Dodon nu reprezintă idealul reîntregirii pentru noi cei convinși de acest lucru, dar avem de ales între un adversar declarat al unionismului și al României, cum este Igor Dodon, și un partener de dialog cu care putem realiza reîntregirea pe nume Maia Sandu”, a declarat Țîcu, informează Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel