Fritz a invitat-o pe Ursula von der Leyen la Timișoara: Am fost convingător. A acceptat

Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, a dezvăluit faptul că joi a discutat la telefon cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene. Edilul a spus că a invitat-o să viziteze Timișoara și aceasta a acceptat imediat.

Dominic Fritz, primarul orașului Timișoara, a oferit detalii din discuția telefonică pe care a avut-o cu Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene.

„Am avut în această după-amiază o discuție telefonică cu doamna Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. M-a felicitat pentru funcția de primar, iar eu i-am povestit despre Timișoara, cum m-a cucerit acest oraș vechi și multicultural și de ce a meritat să i se acorde titlul de Capitală Culturală a Europei. Am invitat-o să cunoască Timișoara în 2023 și se pare că am fost foarte convingător. A acceptat imediat și bucuroasă invitația. Nu am ocolit dificultățile pe care le întâmpinăm în acest proiect și m-a asigurat de tot sprijinul ei pentru ca anul 2023 să fie unul de strălucire pentru oraș și pentru România”, a anunțat, pe Facebook, primarul Fritz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel