EXCLUSIV  Frica lui Mihai Morar: I-am pierdut pe toți patru. Mă duceam în camera unde erau hainele și plângeam

Mihai Morar
Mihai Morar

Mihai Morar a vorbit deschis, la DCNewsTV, despre momentele dificile din viața sa.

„Nu vreau să par secretos. Eu nu am avut drame și sunt foarte recunoscător pentru acest lucru. Nu înseamnă că nu am avut zile grele, momente în care am simțit disperare, frică, teamă și așa mai departe. M-a întrebat cineva zilele trecute care este cea mai mare frică a mea. Pentru mine, cel mai greu ar fi să pierd pe cineva apropiat. Cele mai grele zile din viața mea au fost cele în care m-au sunat ai mei și mi-au zis că a murit bunicul, a murit bunica. I-am pierdut pe toți patru. Acelea au fost momente cu adevărat grele, când știi că nu mai poți să faci amintiri cu niște oameni, poate nu le-ai spus tot”, a zis Mihai Morar în cadrul emisiunii „Interviuri care inspiră”, realizată de Claudia Țapardel la DCNewsTV. 

„Eu l-am pierdut pe primul meu bunic de lângă Baia Mare, unde stau ai mei acum, când eram în clasa a IX-a. Și am aflat în momentul în care eram într-o pauză, dădusem o teză. Au venit ai mei în pauză și atunci m-au anunțat. Hai că mergem la bunici pentru că a murit bunicul. Acela a fost pentru mine un șoc. Nu este o vârstă la care ești pregătit să pierzi un bunic. Ai impresia că așa va fi toată viața.

Deși eram mare, eram adolescent... a fost un moment în care mi-am dat seama că viața are un început și un sfârșit. Nu-i avem lângă noi pe cei dragi mereu. 

Mult timp când mă duceam la bunicul meu, de când eram mic, îmi spunea tu o să ajungi mare la București, o să ajungi președintele României. Și îi ziceam: bunicule, eu vreau să mă fac ziarist. Zicea nu, nu. Tu o să ajungi mare. Aș fi vrut să vadă măcar o dată semnătura mea într-un ziar. Nu există mândrie mai mare pentru ai tăi, pentru bunici mai ales, decât să vadă că au avut dreptate când au vorbit despre nepot”, a spus Mihai Morar.

„Eu, mulți ani, mă retrăgeam în casa mare, cum îi ziceam noi, mă duceam în camera unde bunicul avea hainele și stăteam și plângeam. Acestea sunt dramele pentru mine. Încerc să nu dramatizez ceea ce mi se întâmplă”, a mai zis acesta. 

Emisiunea „Interviuri care inspiră” a debutat, la DCNewsTV, duminică, 16 mai, primul invitat fiind Mihai Morar.

Interviuri care Inspiră by Claudia Țapardel - Mihai Morar, un invitat “Fain și Simplu”

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy