FRF: UTA și FC Argeș revin în fotbalul românesc

Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat, cu unanimitate de voturi, în ședința sa de marți schimbarea denumirii echipelor SCM Pitești și UTA Bătrâna Doamnă Arad, în FC Argeș, respectiv UTA Arad, potrivit site-ului FRF.

Astfel, echipele de tradiție FC Argeș și UTA revin în fotbalul românesc, notează site-ul FRF. Nou-promovată în al doilea eșalon fotbalistic, SCM Pitești își schimba denumirea în FC Argeș, echipa care a obținut două titluri de campioană a României.

UTA Bătrâna Doamnă Arad, care a ratat promovarea în Liga 1, în urma barajului cu ACS Poli Timișoara, va reveni la denumirea simplă de UTA Arad, care a câștigat titlul de campioană a României de 6 ori.

Totodată, a fost aprobată, cu 6 voturi pentru și 6 abțineri (Auraș Brașoveanu, Marcel Ghergu, Emilian Hulubei, Valeriu Argăseală, Dănuț Coman, Gino Iorgulescu), schimbarea denumirii și sediului CS Metalul Reșița în Clubul Sportiv Sportul Snagov SA, urmând a avea sediul în Snagov, sat Ghermănești, str. Izlaz, sub condiția emiterii de către Departamentul Juridic al FRF a avizului și publicarea acestuia pentru o perioada de 5 zile astfel încât orice club interesat să poată contesta.

Comitetul Executiv a aprobat și achiziționarea de mingi pentru cluburile din Liga 2 și Liga 3, astfel în vederea alocării unui număr de 15 mingi pentru fiecare club, totalul fiind de 1.650 mingi, în valoare de aproximativ 95.700 euro, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel