FRF, ultimatum pentru Primăria București: Așteptăm până marți, la prânz

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat luni, că a transmis un ultimatum Primăriei Generale privind Arena Națională, iar în cazul în care până mâine la prânz nu va primi răspuns, capitala fotbalului românesc va deveni municipiul Cluj.

"Săptămâna trecută am trimis Consiliului General al Capitalei o scrisoare deschisă în care am solicitat să se alăture inițiativei noastre și să determine Primăria Capitalei să-și asume răspunderea, alături de FRF, pentru organizarea meciurilor de pregătire ale echipei naționale pe Arena Națională. Vedem însă că lucrurile se mișcă foarte greu, iar timpul ne presează. (...) Îi solicit public încă o dată primarului interimar al Capitalei, domnul Răzvan Sava, să își asume, alături de FRF, responsabilitatea organizării meciurilor echipei României pe Arena Națională. În acest moment, litera și spiritul legii ne spun că ne putem asuma responsabilitatea redeschiderii Arenei Naționale", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, la Casa Fotbalului, într-o conferință dedicată situației Arenei Naționale.

"Propun Primăriei Capitalei să dea în administrare stadionul Arena Națională Federației Române de Fotbal. Așa cum ne-am priceput ca în mai puțin de doi ani să transformăm o instituție care producea un deficit de 4 milioane de euro într-una profitabilă, fără să includ aici prima de calificare, vă garantez că vom fi capabili să aducem și Arena Națională pe profit. Așteptăm până marți, la prânz, un răspuns din partea Primăriei cu privire la redeschiderea Arenei Naționale. Altfel, vom disputa meciul cu Spania la Cluj-Napoca și vom transforma orașul într-o capitală a fotbalului românesc", a punctat Răzvan Burleanu, citat de site-ul federației.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel