FRF: Sancţiuni pentru cluburile care încalcă protocolul medical

Federaţia Română de Fotbal a stabilit, prin decizia Comitetului de Urgenţă de vineri, sancţiuni cuprinse între 5.000 şi 100.000 de lei pentru cluburile din Liga I care încalcă protocolul medical emis de autorităţi prin care este reglementată desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

"Protocolul medical pentru desfăşurarea competiţiilor a fost aprobat împreună cu sancţiunile aferente. Astăzi, 12 iunie 2020, Comitetul de Urgenţă FRF a decis aprobarea documentului care reglementează desfăşurarea competiţiilor fotbalistice în contextul pandemiei COVID-19. Decizia Comitetului de Urgenţă FRF a fost luată având în vedere Ordinul nr. 601/971/2020 emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru aprobarea regulamentelor privind competiţiile necesar a fi respectate pentru reluarea competiţiilor sportive organizate în aer liber sau în bazine acoperite sau aflate în aer liber, precum şi a activităţilor de pregătire sportivă în spaţii închise, în bazine acoperite sau aflate în aer liber de către sportivii profesionişti, sportivii de performanţă şi/sau legitimaţi", se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial al FRF.
.
Totodată, decizia a fost aprobată luând în considerare testarea pozitivă a unor persoane din cadrul unor cluburi participante la competiţiile organizate de FRF şi LPF şi constatând necesitatea creşterii gradului de conştientizare, cu privire la riscurile existente şi măsurile necesar a fi adoptate pentru prevenirea acestor riscuri, atât al reprezentanţilor cluburilor cât şi al jucătorilor, staff-ului tehnic şi al celorlalţi oficiali, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel