Fotografie surpriză publicată de un ziar israelian, după marșul din Paris. Angela Merkel, Anne Hidalgo și Frederica Mogherini, eliminate din imagine

Un ziar israelian și-a atras critici pentru că a șters toate femeile din fotografia liderilor politici care au condus "Marșul solidarității", organizat, duminică, la Paris, în memoria victimele atentatelor teroriste care au zguduit Franța săptămâna trecută.  

Cotidianul conservator ortodox HaMevaser, care a relatat despre marșul solidarității de la Paris, a editat fotografia cu liderii politici prezenți, duminică, pe celebrul Bulevard Voltaire, ștergând toate femeile din grup, scrie The Daily Telegraph, potrivit hotnews.ro.

În consecință, în imaginea publicată de ziarul israelian nu mai apare cancelarul german Angela Merkel, șefa diplomației europene, Frederica Mogherini, și primarul Parisului, Anne Hidalgo. Și Helle Thorning-Schmidt, prim-ministrul danez, a fost decupată, însă, în partea din stânga a rămas mâna oficialului. Potrivit sursei citate, prima relatare privind modificarea fotografiei aparține site-ul de știri israelian Walla.com.

O situație similară a mai fost în 2011, când tot o publicație israeliană ultra-ortodoxă, Hamodia, a folosit programul Photoshop pentru modificarea celebrei fotografii oficiale publicată de Casa Albă, cu echipa președintelui Barack Obama privind raidul din Pakistan, de capturare a lui bin Landen. Astfel, Hillary Clinton, secretarul de stat al Statelor Unite, a fost "ștearsă" din fotografia istorică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel