Fraudare alegeri. Pleșoianu, avertisment pentru Dăncilă: Vine 29 iunie

Andrei Itu / 16 iun 2019 / 18:43 Salveaza PDF Comentarii
Liviu-Pleșoianu
Descriere foto: Liviu-Pleșoianu

Liviu Pleșoianu ia atitudine cu privire la posibila fraudare a alegerilor europarlamentare. Acesta lansează un avertisment către premierul Dăncilă, președinte interimar al PSD.

''Îmi scriu mulți oameni și mă întreabă de ce nu se ia poziție cu privire la posibila fraudare a alegerilor de acum câteva săptămâni. ...Cu toată dragostea, eu tot trag semnale de alarmă încă din anul 2017:

1. Mi-am pus semnătura pe Raportul final al comisiei parlamentare care a anchetat alegerile prezidențiale din 2009. Cine dorește, poate studia aici Raportul final (în care se vorbește în detaliu despre nereguli și despre posibile infracțiuni): https://lege5.ro/…/raportul-comisiei-parlamentare-de-anchet…. Acest Raport a fost înaintat tuturor instituțiilor care puteau cere sau demara urmărirea penală. Nu s-a întâmplat absolut nimic...

2. În propriile concluzii, publicate în corpul Raportului final, făceam referire la necesitatea modificării legislației în sensul limitării în timp a mandatelor șefilor din servicii. Între timp, am și depus un proiect în acest sens, proiect care zace pe undeva, pe la Senat... Proiectul prevede un singur mandat, de maximum patru ani, pentru toți directorii, prim-adjuncții și adjuncții din servicii. Ce credeți, va trece vreodată? :)

...Este evident că actualul președinte interimar al PSD nu are de gând să spună și să facă nimic cu privire la clarificarea situației votului din 26 mai. Dar vine Congresul din 29 iunie...'' a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25