Frații Tate vor să părăsească țara de Crăciun. Decizia instanței

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află care este decizia Tribunalului București cu privire la cererea fraților Tate.

Tribunalul București a respins cererea inculpaților Tate Tristan, Tate III Emory Andrew de a părăsi țara temporar pentru perioada 23-28 decembrie. Decizia nu este definitivă.

„Respinge cererea de încuviinţare a părăsirii temporare a ţării în perioada 23 decembrie – 28 decembrie 2023 formulată de inculpații TATE III EMORY ANDREW și TATE TRISTAN, faţă de care s-a luat măsura controlului judiciar prin încheierea nr. 428/CP/04.08.2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a II-a penală pronunţată în dosarul nr.18906/3/2023/a1.2, astfel cum a fost modificată prin încheierea pronunțată în dosarul nr. 18906/3/2023/a1.6 de Tribunalul București, definitivă prin încheierea nr.669/C.P./08.12.2023 a Curții de Apel București, ca nefondată. Constată că inculpații au fost asistați de apărător ales. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe fiecare inculpat la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia Tribunalului București.

Grup infracțional organizat

Reamintim că fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani. Infracţiunile reţinute în sarcina lor sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane în formă continuată, viol în formă continuată (două acte materiale), acces ilegal la sistem informatic, alterarea integrităţii datelor informatice, lovire sau alte violenţe şi instigare la această infracţiune.

Conform DIICOT, infracţiunea de trafic de persoane ar fi fost comisă atât pe teritoriul României, dar şi în Statele Unite ale Americii şi Marea Britanie.

Citește în continuare aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel