Urmărește emisiunea live


Fratele lui Robert Negoiţă a preluat 30 la sută din FC Dinamo

ionut_negoita_dinamo_21179600
ionut_negoita_dinamo_21179600

Retragerea lui Cristi Borcea din rândul acționarilor "câinilor" a lăsat poarta deschisă pentru un nou investitor. Pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, omul de afaceri Ionuț Negoită a intrat în posesia a 30 la sută din acțiunile echipei Dinamo București, informează Mediafax .

Negoiță nu ascunde că simpatizează de ceva timp echipa "din groapă" și se arată încântat de noua colaborare, acesta afirmând într-o conferință de presă că : "Nu e o noutate că sunt aproape de Dinamo de multă vreme și mi-am dorit să am această calitate de acționar. De obicei ceea ce mi-am propus am realizat şi sunt bucuros de această oportunitate care a apărut. Le mulţumesc domnilor Badea şi Săvulescu alături de care vreau să contruim o echipă puternică. (...) Suntem oameni de afaceri cu experienţă și un club are nevoie în primul rând de un management performant. Este vorba de o cotă egală de acțiuni cu domnul Badea și domnul Săvulescu, practic ce a cedat domnul Borcea s-a transmis către mine. Suma pe care am plătit-o rămâne confidenţială, e vorba de câteva milioane de euro. Importantă este cota acţiunilor achiziţionate."

Mai mult decât atât, Preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea validează spusele noul său colaborator, fiind în același timp bucuros și încrezător șn această colaborare. "E cunoscută apropierea sa față de Dinamo, există o relație partenerială veche și interesul de a deveni acționar la Dinamo a mai fost manifestat în timp. De azi din structura acționariatului FC Dinamo și din Consiliul de Administrație face parte și domnul Ionuț Negoiță, prezență agreată şi de domnul Borcea. Mă bucură oficializarea acestei calități, dorința mea este de a continua acel proiect conceput în urmă cu doi ani împreună cu domnul Borcea și domnul Săvulescu."

Mircea Lucescu a avut și el un rol hotărâtor în luarea deciziei care a dus la definitivarea parteneriatului. "Printre alții am discutat și cu domnul Mircea Lucescu, care m-a sfătuit să vin la Dinamo. A fost vorba de un impuls în plus, fiind cunoscută experiența pe care o are Mircea Lucescu în fotbal. El are dorința ca lui Dinamo să-i fie bine. Sper că vom aduce pe plus acest club, iar în momentul în care vom realiza acest lucru, profitul îl vom reinvesti. Obiectivele sunt cât mai înalte, cine nu și-ar dori o participare în Liga Campionilor.", a spus noul acționar al dinamoviștilor

Dragoș Săvulescu a precizat faptul că 10 la sută dintre acţiunile FC Dinamo rămân în proprietatea fostei societăţi care a administrat clubul de fotbal. Totodată, se vrea continuare proiectului "noul Dinamo".

Omul de afaceri Ionuț Negoiță are o evere estimată la 200 de milioane de euro, derulând afaceri în domeniul imobiliar, hotelier, construcții și mass-media.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel