Fratele lui Șerban Huidu, amenințat cu pistolul și bătut: Trăiesc în teroare!

Alexandru Huidu, fratele realizatorului TV Șerban Huidu, a ajuns victima unor interlopi. Motivul: un gest nevinovat interpretat greşit de un individ despre care se spune că face parte din clanul lui Ștoacă.

Aflat la o petrecere alături de iubita lui, Alexandru Huidu a făcut un gest cavaleresc pentru o tânără. Doar că prietenul acesteia, despre care a auzit ulterior că i se spune Bebică și că face parte din clanul Ștoacă, a considerat că i-a adus lui o ofensă.

"A scos pistolul, m-a amenințat că mă omoară că m-aș fi dat la iubita lui. Dar nu era așa. Am vrut doar să o ajut să treacă peste un moment mai delicat. I se lipise un șervețel de pantof și ea m-a rugat să-l desprind. Atâta tot", a explicat Alexandru Huidu, inspector la Primăria Capitalei, pentru Libertatea.

Alexandru Huidu se teme pentru viața lui

Situația a degenerat zilele trecute, când cei doi bărbați s-au întâlnit în curtea unui amic comun, la un grătar. Bebică l-a bătut crunt pe Alex, până la inconștiență. Abia după ce și-a revenit, amicii lui l-au dus la spital.

"Nu știu ce vrea Bebică ăsta de la mine. A copt-o șapte luni și m-a lovit pervers, pe la spate. Eram la un grătar la un amic. M-a lovit din spate, când eram cu mâncarea în gură, nici nu am apucat să reacționez. Prima oară, acum șapte luni, nu l-am luat în serios, dar acum văd că are ceva cu mine. Îmi tot trimite amenințări, că mă calcă în picioare, că mă împușcă, că mă omoară. D-astea... Trăiesc în teroare și chiar încep să mă tem pentru viața mea. Merg pe stradă și mă gândesc că un nebun va veni și mă va ataca", a adăugat Alexandru Huidu.

Alexandru Huidu a trecut deja pe IML și așteaptă rezultatul expertizei, iar zilele acestea va depune plângere împotriva agresorului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel