Franța, protest violent. Ingrid Mocanu: Timmy, sari repede cu o Rezoluție!

Ingrid Mocanu
Ingrid Mocanu

Avocata Ingrid Mocanu îi ironizează pe liderii europeni pe care îi îndeamnă să reacționeze în cazul protestelor violente din Franța la fel ca în cazul României și nu să aplice dubla măsură.

"Peste 240.000 de francezi protestează împotriva lui Macron și a Guvernului. Jandarmeria franceză a dat cu multe gaze lacrimogene... și cu multe pulane and staff. "Peste 100 de persoane rănite, dintre care cinci grav". "52 de persoane au fost reținute, dintre care 38 se află in arest preventiv". Qu'est-ce que c'est ça? Merde! Timmy, sari repede cu o Rezoluție! Juncherică tată, bagă pantofii bicolori, ultima modă la Bruxelles (că noi, fraierii, fiind țărani nici nu știm) și dă drumul repede la un emcevică dur de tot.

Merkelino, dă ordin lui Iohannis să mute ambasada de la Paris, că e inadmisibil ce fac nenoriciții ăștia de jandarmi. Astea toate asezonate cu demisia lui Macron, a Guvernului, a Parlamentului, a Curții Supreme și cine o mai fi putere în stat pe la brutele alea care îngrădesc libertatea de expresia e poporului francez! Și să li se activeze și articolul 7, ce, sunt de capul lor în Europa, nenorociții ăștia de franceji.  PS - cine știe ce înțelegeri secrete a făcut Macronul cu Putinul", a scris Mocanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel